Lancar,berkuasa,jimat Petrol Sehingga 30%,Produk diinsuranskan sehingga RM3 juta,enjin anda dilindungi sepenuhnya jika berlaku kerosakan disebabkan penggunaan produk ini & PERCUMA! insurans kemalangan diri(PA) bernilai RM10,000 - RM200,000 untuk pembelian minyak enjin GB7000,GB9000 & DIESEL K

GB Nano Engine Multivitamin

Thursday, 28 April 2011

Multivitamin Untuk Enjin

Adakah kereta 2,000cc* anda mempunyai kuasa sebenar? Ataupun kereta anda berfungsi seperti kereta yang anda baru beli?

Kurang tenaga, makan minyak dan enjin yang bising, yang mana pakar kereta namakan sebagai "kelemahan tenaga dalaman" merupakan masalah yang biasa dihadapi oleh pemilik kereta apabila kereta sudah lama. "Kelemahan tenaga dalaman" untuk enjin kereta adalah disebabkan oleh penyelengaraan yang tidak betul, kadar geseran dan kehausan yang tinggi dan cara pemanduan yang lasak.

Kebanyakan pemilik kereta mengidamkan prestasi enjin kereta yang lebih lancar dan bertenaga tetapi gagal mencapai tujuan ini.

GB Nano dirumus khas
menggunakan teknologi kejuruteraan molekul yang canggih untuk meningkatkan kesihatan enjin kereta kita. Seperti manusia yang memerlukan vitamin untuk meningkatkan kesihatan dan prestasi enjin.

Selepas mengambil multivitamin, manusia akan berasa lebih segar, bertenaga, kurang tekanan dan berfungsi pada paras optima. Ini akan menambahkan produktiviti dan meningkatkan cara kehidupan harian. GB Nano atau lebih dikenali "Multivitamin Kereta" mempunyai fungsi yang sama terhadap enjin untuk meningkatkan kesihatan kereta anda.

Bila kereta kita sihat, ia akan berfungsi secara optima, memberi kuasa yang lebih, pemanduan yang lancar, menjimatkan minyak dan memanjangkan hayat kereta. Ini akan memberikan satu pemanduan yang lancar dan seronok. Kereta berkuasa 2,000cc akan berfungsi seperti 2,000cc dan bukannya 1,800cc sahaja. Anda akan mengalami kelancaran dan enjin yang berkuasa seperti baru.

*Sesuai untuk semua jenis kenderaan

CARA PENGGUNAAN:
Campurkan 5ml GB Nano untuk setiap 10 liter Petrol/Disel. Contoh: Campurkan 25ml GB Nano untuk 50 litre Petrol/Disel.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chat

Followers

Follow by Email

Comments

Profile

My photo
Dungun, Terengganu, Malaysia
Kami peniaga dibenarkan Glopac dari Dungun Terengganu.Kami dapati ianya menyeronokkan & satu sumber yang baik dari segi pendapatan serta kebaikan pelancaran enjin kereta,ikuti kami untuk berkongsi cerita bersama Glopac.Hubungi: Wary 013-9010114 / Hazamin 013-9025033
 
Glopac - One Heart One Family © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum